Grip op de zaak

ISO 9001 is een kwaliteitscertificaat. Bedrijven die het certificaat bezitten, tonen aan dat ze grip hebben op hun bedrijfsvoering. U weet van A tot Z hoe uw bedrijfsproces in elkaar zit. De norm is vaak de basis voor heldere afspraken, zowel binnen (eigen medewerkers en processen) als buiten (opdrachtgevers) uw bedrijf. U weet wat uw opdrachtgevers van u verwachten en u weet wat er in uw organisatie moet gebeuren om aan die verwachtingen te voldoen.

Waarom ISO 9001?

Uw opdrachtgever staat centraal wanneer het aankomt op de kwaliteit van uw organisatie. Uw bedrijf heeft tenslotte geen bestaansrecht zonder opdrachtgevers. Met het ISO 9001 certificaat geeft u aan dat er een organisatie met kwaliteit achter uw producten of diensten staat. Een kwalitatief goede organisatie zegt uiteraard iets over de producten of diensten die geleverd worden. Daarom verwachten steeds meer opdrachtgevers van hun leveranciers dat ze beschikken over het kwaliteitscertificaat ISO 9001. Een ander groot voordeel van het ISO 9001 certificaat is het feit dat u door middel van de norm de processen in uw organisatie structureert. Dit zorgt ervoor dat bijsturen makkelijker gaat en u uiteindelijk kostenbesparend aan het werk bent.

Onze mogelijkheden

Bureau TOG kan u helpen bij het implementeren/behalen van uw ISO 9001 certificaat. Dit doen we door de norm met u door te nemen en ons zo een beeld te vormen van wat er in uw onderneming nog moet gebeuren om aan de normering te voldoen. Hieronder een greep uit de mogelijkheden.

Quick scan

Bij een quick scan wordt uw bedrijfsproces naast de norm gelegd. Daarbij geven we u advies over de stappen die u moet nemen om probleemloos op te gaan voor de ISO 9001 norm.

Full scan

Een full scan biedt u naast alle facetten van een quick scan, ook een kostenanalyse van de maatregelen die wij u aanbevelen. Hierbij wordt rekening gehouden met directe en indirecte kosten van de maatregelen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Samen met u kunnen wij een traject uitzetten om te komen tot het uiteindelijke doel: certificering.

Projectbasis / detachering

Bureau TOG biedt u ook de mogelijkheid om op detacheringsbasis een van onze medewerkers in te huren. Dat kan zijn voor de implementatie van de ISO 9001 norm, maar ook voor het onderhoud en de bewaking van een reeds ingevoerde normering. Het inhuren van onze medewerkers is niet aan een maximum- of minimum periode gebonden. We spreken samen een uurtarief af en u geeft aan wanneer onze mensen u bij dienen te staan.

Download

ISO 9001